# 40. Din kropp talar med dig – vet du har du ska lyssna? Kroppskonstitution Eld!

Välkommen till Din kropp talar med dig!

Är du medveten om att din kropp inte bara är en fysisk enhet, utan också en källa till visdom och vägledning?

I dagens podd fortsätter vi att utforskar vi den fascinerande världen av kroppslig intelligens och hur vi kan lära oss att lyssna på dess viskningar, signaler och rop på hjälp.

Med min bakgrund som Dipl. Akupunktör, Leg. Sjuksköterska, samtalsterapeut, hypnoterapeut, coach om mycket mer har jag spenderat årtionden med att utforska sambandet mellan kropp, sinne och själ.

Jag är här för att dela med mig av min kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig att förstå din kropp på en djupare nivå.

I dagens avsnitt kommer vi att dyka in i världen av kroppskonstitutionen Eld. Förståelsen av kroppens element är en central del av många traditionella läkemetoder runt om i världen, och Eld representerar passion, energi och kraftfullhet.

Vi kommer att utforska hur Eld manifesterar sig i vår kroppsliga form och hur det påverkar vårt fysiska, emotionella och mentala välbefinnande.

Från våra matvanor till våra personlighetsdrag – allt bär prägeln av Eldets energi.

Länk till podd: 

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/31193342

Länk till frågeformlär:

https://forms.gle/hdrmG1Td1Sgzeiqr9

Så luta dig tillbaka, öppna ditt sinne och hjärta, och låt oss tillsammans utforska kroppen som en levande bok som ständigt talar till oss.

Upptäckt nyckeln till balans, hälsa och harmoni!

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *