# 39. Din kropp talar med dig – vet du hur du ska lyssna? Kroppsformen Vind/Trä

Din kropp talar med dig – vet du har du ska lyssna?

Välkommen till ”Din kropp talar med dig”, en podcast där vi idag utforskar den djupa och mångfacetterade kommunikationen mellan kropp och själ.

Har du någonsin känt att din kropp försöker säga dig något, men du vet inte riktigt hur du ska lyssna? Det är precis vad vi ska ta reda på här.

I dagens avsnitt sätter vi fokus på trä/vind-kroppsformen och utforskar hur dess unika egenskaper kan påverka både din fysiska och emotionella hälsa.

Genom en kombination av akupunktur, astrologi och ayurveda kommer vi att ta dig på en resa genom de subtila energierna som är närvarande i denna kroppsform och hur de kan avspeglas i ditt dagliga liv.

Men först, låt oss prata om varför det är så viktigt att lyssna på din kropps signaler. Din kropp är en kraftfull informationskälla som kan ge dig ledtrådar om din hälsa, dina känslor och till och med dina livsval.

Genom att lära dig att tolka dessa signaler kan du skapa en djupare förståelse för dig själv och din unika väg till välbefinnande.

Så om du är nyfiken på att utforska din kropp, dina känslor och din själ på ett djupare sätt, då är den här podcasten för dig.

Häng med när vi utforskar den fascinerande världen av trä/vind-kroppsformen och lär oss att lyssna på vad din kropp verkligen försöker säga dig.

Lyssna till podd här: 

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/30964213

Nedan finner du en länk till frågeformulär:

https://forms.gle/1hZyKrSZ65RCrrWs7

Låt äventyret börja!

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *