# 38. Från Splittrad till Hel: Utforska Internal Family Systems (IFS)

Hej kära lyssnare!

Har du någonsin känt dig som om olika delar av dig drar åt olika håll? Kanske har du känt en inre konflikt mellan att vilja gömma dig undan smärtsamma minnen och att samtidigt känna en stark ilska mot världen. Eller kanske längtar du efter att prestera och bli sedd, samtidigt som ditt sanna jag bara vill få vara som det är.

I dagens avsnitt av ”Från Splittrad till Hel: Utforska Internal Family Systems (IFS)” dyker vi djupt in i dessa inre konflikter och utforskar hur IFS kan hjälpa oss att integrera våra inre delar för att uppnå inre balans och helhet.

Som din värd för detta avsnitt vill jag att du ska veta att jag har gått igenom samma saker i min utveckling. Det handlar inte bara om att teoretiskt kunna en teknik, utan att även känslomässigt ha upplevt det och helat det inom sig.

Ta dig tid att lyssna med öppet sinne och öppet hjärta. Vi kommer att utforska praktiska verktyg och övningar för att navigera genom dessa inre konflikter och hitta en väg till personlig tillväxt och helande.

Länk till podcast:

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/30466328

Om du vill göra ett enkelt test och få mer information om ditt/dina självsaboterande beteende så kolla på länken nedan. Du får svar inom 1 – 2 dagar och du kommer få hjälp med hur du kan göra för att bryta dina mönster och skapa det liv du önskar och förtjänar.

Länk till frågeformulär:

https://forms.gle/vcZYjwVEeVHf8m2M6

Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev då missar du aldrig när jag kommer ut med något nytt och spännande oavsett om det är en ny podd, blogg, workshop eller e-bok.

Tack för att du är med på den här resan!

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *