# 37. Upptäck ditt värde: En guide till personlig tillväxt!

Hej och Välkommen till podden LivsVision!

Idag kommer vi ha fokus på det spännande occh utvecklande ämnet Självvärde. Du kommer få  lära dig på djupet om de psykologiska begreppen självförtroende, självkänsla och självvärde och du kommer få en mängd tips och övningar på hur du kan stärka ditt självvärde och uppnå din fulla potential.

Om du gör övningarna i podden så kommer du märka att ditt självförtroende, självkänsla och självärde kommer öka betydligt och det kommer ta dig ut på en spännande resa i livet som du varken har vågat eller haft möjlighet till tidigare!

Länk till podden:

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/30275063

Workshop:  

Jag är glad att kunna meddela att jag håller en kostnadsfri workshop för kvinnor tisdagen den 12 mars 2024 med titeln ”STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA OCH LYFT DIG TILL HÖGRE HÖJDER!

Det kommer vara ett mycket givande och inspirerande tillfälle för att gemensamt i grupp stärka din självkänsla och sätta upp en plan för din framtid.

Du kommer förstå att det inte är något fel på dig men du har inte fått de rätta förutsättningarna för att skapa en stark självkänsla och ett liv som du önskar och förtjänar.

Du kommer få praktiska exempel under workshopen på hur andra har förändrat sitt liv positivt och hur du kan göra samma resa!

Du kommer se dina styrkor och färdigheter och få hjälp med att fokusera på det du vill skapa i din framtid.

Innehåll i workshopen:

  • Bättre självinsikt: Du får ett personligt och förberedande frågeformulär som hjälper dig att få en djupare förståelse för dig själv, dina styrkor och svagheter/skuggsidor, samt vad som driver dina beteenden och tankemönster. Det kommer bli en riktig ögonöppnare!

  • Kommunicera effektivare: En förbättrad kommunikation kan leda till starkare relationer, ökad produktivitet både i privatlivet och på arbetet, samt en ökad förmåga att hantera konflikter och lösa problem på ett konstruktivt sätt.

  • Minska rädsla för misslyckande: Du kommer få lära dig att hantera din rädsla för misslyckande och våga ta mer risker i livet, vilket kan leda till personlig och professionell tillväxt.

  • Ökad motivation: Se hur din motivation ökar när du får de rätta redskapen till ett glädjefullt liv.

  • Planera framtiden: Under workshopen kommer du få hjälp med att sätta upp en plan för hur du kan förverkliga dina mål och önskningar.

När: Tisdagen den 12 mars kl. 19.00 – 20.30 online på zoom (länk till zoom kommer efter registrering). OBS! Begränsat antal platser!

Anmäl dig till: info@livsvision.se

Du kan även ladda ned e-boken: STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA OCH LYFT DIG TILL HÖGRE HÖJDER!

https://preview.mailerlite.io/preview/503822/sites/113153751564420278/nS5jEI

Var snäll mot dig själv och var medveten om att du är värdefull!

Jag ser framemot att träffa dig på workshopen!

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *