# 23. Stressen fysiska reaktioner och hur du kan hantera det genom rörelse och andning.

Hej och välkommen!

I dagens podd kommer jag fokusera på olika stresspåslag, vilket jag är övertygad om att du har känt av vid något tillfälle. 

Jag kommer berätta om kroppens olika fysiska reaktioner, varför de uppstår och vikten av rörelse och andning för att snabbt få ned stresshormonerna. 

Jag beskriver olika psykologiska syndrom som OCD, GAD, PTSD och Socialt Ångestsyndrom som alla är förknippade med stresspåslag och höga halter av stresshormon. 

Du får också tips på hur du genom rörelse och genom olika andningsövningar kan minska din stress betydligt.

Om du tränar på att göra någon av andningsövningarna regelbundet kommer du att snabbt lära dig att hantera stressen i ditt liv.

Podden finner du nedan:

 

 

Om du känner dig stressad och har svårt att hantera den kan du göra quizen: Är du en kvinna som är trött på din inre röst som aldrig slutar och kritisera dig? Det är dags att få tyst på den nu. 

Ta reda på vilken dold faktor som driver dig och börja återta din kontroll.

Prova vår snabba, 3-minuterstest och få hjälp med att förstå vad du behöver får att äntligen få tyst på din inre kritiska röst.

Länk till quiz finner du här:

https://www.riddle.com/view/nmq2jGhH 

Simma lugnt…

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *