# 35. Det blir som du tänker. Är du nöjd med det du har skapat så här långt?

Det blir som du tänker. Är du nöjd med vad du har skapat så här långt?

I dagens avsnitt med titeln: ”Det blir som du tänker”, utforskar vi kraften i våra tankar och hur de formar våra liv.

Vi bekantar oss med Joe Dispenza och hans arbete med tankens kraft, diskuterar neuroplasticitet och hur våra tidigare erfarenheter formar våra tankemönster och hur det påverkar våra liv idag.

Dessutom delar jag praktiska verktyg och tips för att medvetet omforma våra tankar, bryta gamla mönster och skapa nya vanor.

Länk till podd: 

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/30108503

Det är svårare att göra förändringar själv då man oftast är fast i sina tankemönster och därför har jag skapat en kostnadsfri online workhop på zoom:

STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA OCH LYFT DIG SJÄLV TILL HÖGRE HÖJDER!

Innehåll i workshopen:

  • Bättre självinsikt: Du får ett personligt och förberedande frågeformlär som hjälper dig att få en djupare förståelse för dig själv, dina styrkor och svagheter, samt vad som driver dina beteenden och tankemönster.

  • Kommunicera effektivare: En förbättrad kommunikation kan leda till starkare relationer, ökad produktivitet både i privatlivet och på arbetet, samt en ökad förmåga att hantera konflikter och lösa problem på ett konstruktivt sätt.

  • Minska rädsla för misslyckande: Du kommer få lära dig att hantera din rädsla för misslyckande och våga ta mer risker i livet, vilket kan leda till personlig och professionell tillväxt.

  • Ökad motivation: Se hur din motivation ökar när du får de rätta redskapen till ett glädjefullt liv.

  • Planera framtiden: Under workshopen kommer du få hjälp med att sätta upp en plan för hur du kan förverkliga dina mål och önskningar.

När: Tisdagen den 12 mars kl. 19.00 – 20.30 online på zoom (länk till zoom kommer efter registrering). OBS! Begränsat antal platser!

Anmäl dig till: info@livsvision.se

Ladda ned min kostnadsfria e-bok: STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA OCH HÖJ DIG SJÄLV TILL NYA HÖJDER – FEM FÄRDIGHETER FÖR ATT BOOSTA SJÄLVKÄRLEK

https://preview.mailerlite.io/preview/503822/sites/113153751564420278/nS5jEI

Välkommen!

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *