# 27. De fyra största misstagen som hindrar dig att leva det livet som du önskar och förtjänar!

De fyra största misstagen som hindrar dig att leva det livet som du önskar och förtjänar!

Hej!

Välkommen till min podcast LivsVision där vi utforskar vägen till ett liv fullt med mirakler och framgång. Jag heter Judith Molnar och jag driver företaget LivsVision sedan mer än 20 år tillbaka och jag har dedikerat mitt liv åt att hjälpa människor genom olika behandlingsmetoder och terapiformer.

I dagens avsnitt kommer vi att fördjupa oss i de fyra största misstagen som kan hindra dig från att leva det livet som du önskar och förtjänar. Vi kommer att belysa varje misstag och erbjuda kraftfulla verktyg och insikter för att övervinna dem.

Länk till podd!

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/29275013

Häng med när vi  utforskar ämnen som att släppa taget, odla självkärlek, använda visualisering och skapa en positiv omgivning som stöder dina mål. Låt oss tillsammans skapa en plats för mirakler och välmående!

I det här avsnittet utmanar jag dig till att rensa ut 27 saker i ditt hem dagligen i nio dagar för att skapa utrymme i ditt liv inför det nya året. Häng med på denna resa genom att följa mig på mitt Instagramkonto @molnarjudith. Det blir en kraftfull start på året, och ser fram emot att ha med dig på den här resan.

Så kära lyssnare, förbered dig på en inspirerande resa mot ett liv fyllt av möjligheter och mirakler.

Mitt namn är Judith Molnar och du är med i podcasten LivsVision.

Länk till podd!

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/29275013

Gott Nytt År!

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *