Workshop: Fem misstag som håller dig tillbaka – Skapa ett meningsfullt liv genom Ikigai

Workshop: Fem misstag som håller dig tillbaka – Skapa ett meningsfullt liv genom Ikigai!

Välkommen till en 90-minuters kostnadsfri och unik workshop för kvinnor på zoom onsdagen den 24 januari kl. 19.00, en resa mot ett liv av djup mening och passion.

Har du någonsin känt att något saknas, att det finns en gnista inom dig som du längtar efter att tända? Denna workshop är nyckeln till att låsa upp hemligheten till ett meningsfullt och balanserat liv.

Vad kan du förvänta dig i workshopen:

– Förberedande reflektion: Få ett frågeformulär i förväg för att identifiera vad du behöver stärka i skapandet av din personliga Ikigai.

– Fokusera med en Graf: Lär dig hur du visualiserar dina nuvarande fokusområden och identifierar vad som behöver extra uppmärksamhet.

– Ikigai-filosofin: Utforska vad Ikigai är och hur den kan vara nyckeln till att hitta din unika plats i världen.

– Guidade Frågeställningar: Genom specifika frågor kommer du att ledas genom reflektionen över dina passioner, talanger och personliga mål.

–  Självfokus och Prestationsplan: Få verktyg och hjälp med att sätta fokus på de områden som betyder mest för dig och skapa en handlingsplan för 2024.

Denna workshop är inte bara en möjlighet att förstå dig själv djupare, utan också en nyckel till att låsa upp din fulla potential.

Du får möjlighet att finna de nycklar som kommer öppna upp delar inom dig som du har varit omedveten om och som kommer skapa en djup transformering inom dig.

Du kan få det genombrottet som du länge har väntat och undrat över hur det ska se ut och vilka steg du behöver göra för att följa din livsväg.

Du kommer att utmanas, för du kommer behöva möta dina rädslor som håller dig tillbaka. Rädslor är oftast skapta av tunn luft. För att få en förändring behöver du göra en förändring!

Om du inte har så mycket kunskap om Ikigai kan du läsa flera bloggar om ämnet här:

https://livsvision.se/blog/

Eller lyssna på poddar om ämnet här:

https://livsvision.se/pod/

Är du redo att skapa din meningsfulla framtid?

Anmäl dig nu till info@livsvision.se och låt oss tillsammans skapa din personliga Ikigai! Platserna är begränsade så anmäl dig snarast möjligt!

Om du känner någon som du tror kommer ha nytta av den här workshopen får du gärna skicka mejlet vidare.

Vi ses!

Judith

Kategori:
Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

Här kan du läsa olika inlägg av mig angående hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *