#1 Det undermedvetnas makt

I premiäravsnittet av min nya podcast börjar jag med att beskriva grunden till vår skapelse och hur epigenetik styr människan utveckling och hur genetiken aktiveras av den omgivande miljön. Det blir genomgång av de olika sinnenas påverkan och speciellt hur din perception/din föreställning styr vad som sker i din hjärna och ditt mående.

Här får du en förklaring till varför det är så lätt att fastna i gamla mönster och inkörda hjulspår oavsett om handlar om relationer, matvanor, träning, mående, m.m. Det blir en spännande resa i utvecklingens tecken.

Programmet innehåller

  • Förklaringar till hur epigenetik styr vad som aktiveras i cellen och genetiken. Hur det påverkar ditt mående och din personlighetsutveckling.
  • Förklaring av de olika sinnena och hur miljön påverkar vad som sker i kroppen och speciellt hur perceptionen styr ditt synsätt på livet.
  • Hur din perception utvecklas och varför där blir svårt att göra förändringar när det undermedvetna styr ditt liv till största del. För att få långvariga förändringar behöver man påverkar och förändra i det undermedvetna.

 

 

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *