# 11 Tips och råd om högkänslighet – samtal med högkänslig person (HSP)

Hej!

I dessa tider då det händer som mycket globalt både på ett fysiskt, psykiskt och andligt plan handlar det om att vara medveten om vad det sätter igång för känslor inombords. I dagens pod kommer du får råd och tips om hur du kan hantera det som sker, oavsett om du är högkänslig eller inte. I det här avsnittet har jag haft förmånen att få samtala med Jenny som har en högkänslig personlighet (HSP) och vad det innebär för henne. Du  som lyssnar får förståelse för, insikt om, och en mängd tips och råd om högkänslighet.

1. Vad innebär högkänslighet (HSP)

2. Hur hanterar man högkänslighet

3. Vad är fördelarna med högkänslighet

4. Vad är nackdelarna med högkänslighet

5. Tips och råd om hur man hanterar högkänslighet

 

Oavsett vad som sker runt omkring oss handlar det om att hålla hårt i hatten och borra fötterna långt ned i myllan för att klara av de “stormar” som viner runt omkring oss nu. Var rädd om dig och ät bra mat, sov ordentligt, omge dig med bra människor och behandla andra som du själv vill bli behandlad.

Ha det gott!

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *