# 9 Sellerijuicens fantastiska egenskaper

Hej!

Efter att ha spelat in pod nr. 5 om Stress och Utmattning utifrån ett fysiologiskt perspektiv, har jag fått många med frågor om sellerijuice. Därför har jag spelat in dagens pod som enbart kommer handla om sellerijuice. 75 % av världens befolkning har något symtom på ohälsa eller lider av någon sjukdom, resten, 25 % av befolkningen kommer i framtiden att bli sjuka om man inte börjar göra viktiga förändringar i tid. Sellerijuice är en genväg till att bibehålla hälsa och hjälper kroppen att läka när ohälsa har uppstått.

Sellerijuice har fantastiska egenskaper och det finns ingen annan frukt, växt eller ört som har samma undergörande effekt. Du kommer bli taggad av att lyssna på poden och förstå hur den kan hjälpa dig att hela din kropp. Det är en gåva från moder jord!

I poden kommer jag berätta  om hur du intar sellerijuicen för att få bästa effekt och varför du bör följa råden. Jag kommer detaljerat gå igenom hur juicen påverkar kroppen och varför den kan hjälpa mot en mängd olika sjukdomar  t.ex. RA, MS, ALS, sköldkörtelproblem, acne, oförklarliga infektioner, sköldkörtelproblem, infertilitet, ledsmärta, problem i mat/tarmkanalen, ADHD  och mycket, mycket mer.

Genomgång av många viktiga näringsämnen;

  1. 1. Natrium kluster salter
  2. 2.  Mikrospårämnen
  3. 3. Elektrolyter
  4. 4. Planthormoner
  5. 5. Matspjälkningsenzymer
  6. 6. Antioxidanter
  7. 7. Vitamin C
  8. 8. Prebiotisk faktor
  9. 9. Proaktivt vatten

 

Efter att ha lyssnat på programmet kommer du förstå varför du kommer ha stor nytta av att inta sellerijuicen varje dag. Om du inte känner dig redo att börja nu så väntar sellerijuicen på dig tålmodigt i framtiden. God lyssning!

 

 

Varma hälsningar

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *