# 10 Högkänslighet – när känslorna tar över

Hej kära lyssnare!

I det moderna samhället går allting fort, det finns inte mycket tid till reflektion och återhämtning. Man ska vara kraftfull och ha massor av energi. Man ska ha en stor umgängeskrets och en fulltecknad kalender. Man ska kunna festa hela natten för att sedan kunna gå till jobbet med ett leende på läpparna. Men den snabba levnadsstilen kan också leda till en hel del problem, man är mer eller mindre alltid uppkopplad och aldrig avkopplad. Vilket tär extra mycket på gruppen högkänsliga.

 

Högkänslighet

I den här poden får du kunskap om vad högkänslighet är och hur det tar sig i uttryck. Hur det har utvecklats och hur man kan använda sig av högkänslighet på ett positivt sätt. Vad högkänsliga bör undvika och bearbeta för att känslorna inte ska styra och begränsa livet, och vad som behövs för att man ska förstå sitt känsloliv och kunna kontrollera sina känslor.

 

Högkänslighet

Om du inte är högkänslig så känner du säkert någon som är det. Det kan vara din partner, barn, syskon, föräldrar, vänner eller arbetskamrater, därför har alla nytta av att lyssna på det här avsnittet.

Lyssna här:

 

Varma hälsningar

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *