# 18. Att ha en sund och genuin kärleksrelation till dig själv. En nödvändig grund för en hälsosam och kärleksfull parrelation

Hej!

Många söker efter en kärleksfull relation, men varför är det så svårt att lyckas?

I det här podavsnittet får du mer kunskap om varför det är så viktigt att skapa en sund och kärleksfull relation till dig själv, innan du kan skapa det tillsammans med en partner.

Det är aldrig för sent att stärka sin självkärlek oavsett ålder, och ju bättre kärleksrelation du har till dig själv, desto bättre relationer kommer du att få till din omgivning.

Det är viktigt och kommer bespara dig onödig besvikelse och sorg över brutna kärleksrelationer.

Det är extremt viktigt om du vill ha barn, därför att ca 50 % av alla relationer slutar med separation inom några få år efter att barn har fötts.  Vilket är tufft för alla parter, speciellt för barnen. Det är heller aldrig för sent att skapa en bra relation till dina barn, men först måste du ha en bra relation till dig själv.

Ju mer du lär dig älska dig själv desto större möjligheter har du att skapa en harmonisk, respektfull och kärleksfull relation till en partner vilket är av största vikt om du vill få/har barn.

I den här podden får du lära dig mer om att ha en sund och genuin kärleksrelation till dig själv. En nödvändig grund för en hälsosam och kärleksfull parrelation.

Här är länken till podden:

https://traffic.libsyn.com/livsvision/Att_ha_en_sund_och_krleksfull_relation_till_dig_sjlv._En_ndvndig_grund_fr_en_hlsosam_krleksrelation.mp3

I poden talar jag om en quiz, här länken till quizet:

https://www.riddle.com/view/nmq2jGhH

Var snäll mot dig själv och gör saker som får dig att må bra!

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *