# 20. Vad blir en man charmerad och hänförd av hos dig som kvinna?

Vad blir en man charmerad och hänförd av hos dig som kvinna?

Det är här podd nr. 3 av 3 i en serie av poddar med titeln:  Kvinnors fokus på att skapa en hälsosam och kärleksfull parrelation.

Om du inte har lyssnat på de två tidigare poddarna, så rekommenderar jag dig att göra det först.

Podden är ca 12 minuter lång. 

I dagens avsnitt kommer jag att gå igenom fyra olika personlighetsdrag som män blir charmerade och hänförda av hos kvinnor.

Om du lever upp till dessa personlighetsdrag kommer dina möjligheter att skapa en hälsosam och kärleksfull parrelation att öka radikalt, om det är ditt mål.

Den sista punkten kan för vissa vara den svåraste att integrera, då många kvinnor har svårt att förstå sambandet mellan självständighet och samhörighet.

Många kämpar med att bli självständiga till den grad att det leder till själv-sabotage och kvinnorna blir visserligen självständiga, men det kan leda till att kvinnor får svårigheter med att skapa en kärleksfull parrelation.

Om du känner igen dig och vill förstå vad som blockerar dig från att leva ett liv i glädje och harmoni, kan du göra quizen: ” Är du en kvinna som aldrig är riktigt nöjd med dig själv och som har en högljudd och störande inre kritiker? ”

Det tar bara tre minuter att göra quizen och du får omedelbart svar på vad som är din primära blockering från ett liv i glädje och harmoni.

Länk till podden:

https://traffic.libsyn.com/livsvision/Hur_fr_du_en_man_att_vara_charmerad_och_hnfrd_av_dig.mp3

Länk till quizen:

https://www.riddle.com/view/nmq2jGhH

God lyssning!

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *