Vårdagsjämning

Vårdagsjämning

Hej kär läsare!

Vårdagsjämningen är en tidpunkt på året då dag och natt är lika långa, och det markerar officiellt övergången från vinter till vår.

Idag blir dygnet en timme kortare så att vi ska få njuta av ljuset lite längre på kvällarna.

Det är en period av balans, förnyelse och hopp om ljusare dagar framöver.

Och vad passar bättre än att detta naturliga fenomen infaller just i samband med påsken, en helg som också symboliserar förnyelse och uppvaknande?

Vårdagsjämningen är inte bara en fysisk förändring av årstiderna, utan det kan också tjäna som en påminnelse om att sträva efter balans i våra liv.

Precis som dag och natt är lika långa, bör vi sträva efter att balansera våra karriärer, relationer och personliga välbefinnande.

Så när du njuter av påskens festligheter och firar vårdagsjämningen, ta en stund att reflektera över den naturliga balansen och förnyelsen som dessa två händelser representerar.

Oavsett om du firar med familj och vänner, deltar i traditionella påskriter eller helt enkelt njuter av vårens första solstrålar, så önskar jag dig en glad påsk och en harmonisk vårdagsjämning!

Soliga vår hälsningar

Judith

Judith

Kategori:
Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

Här kan du läsa olika inlägg av mig angående hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *