Dundermedel mot luftvägsinfektioner

Dundermedel mot luftvägsinfektioner

Många känner inte till att det har pågått en debatt mellan läkare och läkemedelsverk över hela världen om varför man inte får använda Hydroxoklorokin (i Sverige heter läkemedlet Kinin och förkortas till HXK i bloggen), mot Covid-19 (förkortas CV19)?

HXK har använts sedan 1940-talet mot malaria, och det har hjälpt miljontals människor över hela världen. Men sedan 2017 har det kommit en mängd studier om att HXK nu är farligt med en mängd dödliga biverkningar. (vid den tiden började bl.a. Bill Gates tala om en kommande CV19 pandemi i sina föreläsningar ((Hur kunde han veta det flera år i förväg?)). Bill Gates är bl.a. ägare till vaccinföretag). De styrande myndigheterna (bl.a. FDA som är USA:s motsvarighet till Sveriges läkemedelsverk) i världen började nu hävda att medlet hade för mycket biverkningar och läkare får nu inte skriva ut det mot CV19. Om läkare skriver ut HXK, finns det risk att de mister sitt jobb eller ännu värre sin legitimation.

Många läkare är rasande över beslutet, speciellt i USA då man har sett god effekt av en blandning av HXK, Zink, C-vitamin och D-vitamin mot CV19, utan några större biverkningar. Många anser att huvudanledningen till att man inte får använda HXK är en penningfråga. 100 tabletter på 100 mg kostar 137,50 kr och 100 tabletter på 250 mg kostar 241,93 kr. Per styck ligget priset på 1.37 kr – 2,50 kr. Det blir inte svårt att förstå att det inte finns några stora pengar att tjäna på läkemedlet.

De moderna läkemedlen mot CV19 kostar betydligt mer för att inte nämna hur privata sjukhus i USA har tjänat mycket stora pengar på att få lägga in patienter med CV19.  Vaccinföretag kommer dessutom göra miljardvinster på att sälja vaccin mot CV19.

I framställning av alla läkemedel finns oftast en föregångare i naturen. T.ex. Blomman Digitalis som är föregångare till hjärtmedicinen Digoxin (mot hjärtsvikt). När det gäller HXK är naturmedlet skalet från citron och/eller grapefrukt. Då kallas det istället för Hydroxychloroquinine (förkortas HCQ).

Vad har quinine för fördelar?

Quinine används i framställning av analgetiska medel (smärtstillande), läkemedel mot arytmier (när hjärtat slår fel), antibakteriella medel, medel mot malaria, medel mot parasiter, febernedsättande medel, antiseptiska medel, medel mot kramper, medel mot virus, sammandragande medel, bakteriedödande medel, cytotoxiska medel (medel som cancer), svampdödande, insektsdödande medel och medel mot allergier. Vilket innebär att quinine är ett bra medel för att ta död på främmande ämnen i kroppen.

Förkylningsmedel

Om du får en förkylning med slem i luftvägarna eller när du känner att en förkylning är på väg och du börjar må dåligt, då kan du göra din eget quinine.

Recept till Quinine

Ta skal från 2 – 3 citroner eller ännu hellre skalet från 2 – 3 grapefrukter. Använd enbart skalet från frukterna.

Lägg skalet gärna i en glasburk, häll på hett vatten ca 7,5 cm ovanför skalen. Sätt på ett glaslock tätt över glasburken (du kan även använda ett metallock). Du kan alternativt använda en tryckkokare när du gör blandningen.

Vänta i ca två timmar tills blandningen har svalnat. Ta inte av locket innan det har svalnat, för då dunstar det aktiva ämnet i blandning.

Innan du dricker av drycken (vilket kan kallas för té) kan du lägga i lite honung eller något annat sötningsmedel, då risken är att drycken blir lite besk.

Ta sedan en tsk av drycken en gång i timmen tills slemmet i bröstet har lösts upp sig, eller tills du börjar må bättre. Då avslutar du att inta drycken.

Detta recept har skapats av Dr. Betty Martini i Georgia, USA

Toniq vatten

Du kan även dricka Toniq vatten då det innehåller Kinin och kan man kan känna den lite bittra smaken i drycken.  Bra att dricka när man börjar få symtom på förkylning eller besvär från de övre luftvägarna.

Lycka till!

Judith

Kategori:
Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

Här kan du läsa olika inlägg av mig angående hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *