# 24. Sömnens helande kraft

Hej!

I dagens podd ”Sömnens Helande Kraft” kommer du att lära dig om sömnens olika faser, dess inverkan på hälsa och hormoner, och hur du kan förbättra din sömnkvalitet och hur viktig sömnen är för ditt välbefinnande.

Du kommmer få utforska även kopplingen mellan sömn och neurologiska sjukdomar samt praktiska tips för att optimera din sömn.

Det är viktigt att förstå att oro, depression och ångest påverkar kroppen negativt. Att inta sömntabletter kan vara en tillfällig lösning men skapar mer problem på sikt.

Du kommer förstå hur viktigt det är att du vårdar din kropp och ger kroppen de bästa förutsättningar för att få en god sömn.

Nedan finner du länken till podden:

https://directory.libsyn.com/episode/index/id/28356983

Om din sömn påverkas negativt av dina tankar och att du oroar dig ofta, då kan du göra quizen.

Sätter din inre kritiker käppar i hjulet för dina drömmar och önskningar? Hindrar din självkritik, tvivel och rädsla dig från att leva det liv du förtjänar?

För att bemästra din inre kritiker behöver du utforska dess ursprung, eliminera dess inflytande och äntligen få tyst på den.

Ta detta betydelsefulla steg nu genom att genomföra vårt snabba tre-minuters test!

Så kolla på länken nedan:

https://www.riddle.com/view/nmq2jGhH

Häng med när vi granskar sömnens betydelse för kropp och sinne!

Judith

Judith Molnar

Judith Molnar, LivsVision

Din coach för personlig utveckling. Samtalsterapeut, relationsexpert och föreläsare.

I den här podden talar jag om hälsa, psykologi och relationer och även aktuella ämnen från ett  personligt utvecklande och andligt perspektiv.

Efter att ha varit gästföreläsare på radio P4 Göteborg i 4 år och samtalat om olika ämnen inom psykologi, relationer och tar jag nu språnget till att skapa min egen POD radio.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *